17. mars 2020 · Kommentarer inaktiverade för Hållbarhetsveckan och Covid-19 · Categories: Uncategorized

EDIT: Hållbarhetsveckan ställs in. Se inlägg från den 20 mars.

Nu är anmälan stängd för fler programpunkter. Totalt har ett nittiotal aktiviteter kommit in. Liksom tidigare år innehåller programmet en stor bredd och belyser hållbar utveckling på många olika sätt. Jättekul, tycker vi på Hållbarhetsveckan i Mölndal!

Planen är att det färdiga programmet skickas i till brevlådorna hos alla Mölndalsbor innan påskhelgen.

I år kommer ingen festlig invigning av Hållbarhetsveckan att ske. Anledningen är att undvika smittspridning. I övrigt följer Hållbarhetsveckan i Mölndal folkhälsomyndighetens rekommendationer och Mölndals stads riktlinjer. Det innebär i dagsläget att aktiviteter hålls som planerat om de inte är riktade till äldre eller förväntas locka en stor publik. Om er egen organisation har andra riktlinjer ska ni givetvis följa dem.

Vi följer självklart utvecklingen för Covid-19 och kommer att hålla arrangörer och besökare till veckan uppdaterade. Om Folkhälsomyndigheten eller Mölndals stad ändrar sina rekommendationer så att alla typer av samlingar ska undvikas så kommer veckan som helhet att ställas in eller skjutas upp. Ett sådant beslut tas i så fall i tid för att inte programmet ska skickas ut. För besökare kommer information att finnas på våra digitala kanaler, webbplatsen hallbarhetsveckan.se och facebook @hallbarhetsveckanimolndal. Arrangörer kommer att kontaktas per mail.

Varmt tack till alla som är med och bidrar till en vecka som hyllar hållbarhet och nu behövs mer än någonsin!