20. mars 2020 · Kommentarer inaktiverade för INSTÄLLT: Hållbarhetsveckan i Mölndal 2020 · Categories: Uncategorized

Tyvärr måste vi meddela att Hållbarhetsveckan i Mölndal 2020 är inställd. Beslutet togs i ett stabsmöte i Mölndals stad den 19 mars. Bakgrunden är förstås att minimera risken för smittspridning och inte uppmana till större folksamlingar.

Det är särskilt tråkigt, eftersom årets program var bättre än någonsin. Hållbarhetsveckan i Mölndal blir mer och mer relevant för varje år som går och varje år upptäcks den av nya arrangörer och samarbetspartners.

Men deppa inte ihop helt. Det finns fortfarande anledning att fira hållbarheten. Håll koll på våra sociala medier, där olika uttryck av hållbar utveckling utlovas under den vecka som skulle ha varit Hållbarhetsveckan. Hållbarhetsveckan i Mölndal finns på facebook och instagram!

Den 19-25 oktober hålls dessutom för första gången en regional hållbarhetsvecka i Västra Götaland. Hållbarhetsveckan i Mölndal har som ambition att vara en del av detta paraply som är tänkt att täcka hela Västra Götaland. Vi tittar nu på möjligheterna att flytta delar av upplägget för Hållbarhetsveckan i Mölndal till denna vecka. Kanske ses vi då istället?

Hälsningar från projektgruppen för Hållbarhetsveckan i Mölndal.