25. mars 2015 · Kommentarer inaktiverade för Loppis, lunchlöpning och långt ifrån slut på Hållbarhetsveckan! · Categories: Uncategorized

IMG_0330

Hållbarhetsveckan har varit igång sedan i måndags, då invigningen med tal, mingel och musik drog många nyfikna besökare. Under tisdagen fick nyvakna tågpendlare vid Mölndals bro en liten present som tack för att de reser kollektivt och under dagen njöt vi av många spännande aktiviteter – och till och med en glimt av vårsolen. Loppisen på Kulturhuset Möllan lockade som vanligt många, både gamla och unga. Det fanns mycket att fynda för en liten peng.

Idag rullar programmet vidare med bland annat prova-på yoga, visning på Mölndals stadsmuseum, föreläsningar om välbefinnande och hållbart arbetsliv och – för de yngre mölndalsborna – miljödisco på lilla Katrinebergsskolan! Vi hoppas du hittar något som passar just dig bland alla aktiviteter.

Under hela veckan kan du besöka Hållbarhetsveckans infodisk i foajén till Kulturhuset Möllan/Folkets hus, där du kan hämta ett program, få tips om aktiviteter eller lämna in synpunkter om veckan. Missa inte heller de fina utställningarna i foajén, som finns kvar till och med lördag.

Välkommen!