23. april 2018 · Kommentarer inaktiverade för Nu är vi igång · Categories: Uncategorized

I lördags invigdes årets Hållbarhetsvecka. Vi tackar alla som var med, både som deltagare och publik. Framförallt barnaktiviteterna lockade mycket folk i solen, barnen byggde i barnens byggskola, hoppade i hoppborgen och fick fina ansiktsmålningar. Utanför stadsbiblioteket var det loppis, Fairtrade-diplomering och samtal om hållbarhet mellan Mölndals ungdomsråd och lokala politiker.Fairtrade-bananerna bjöd på kaffe, bananer och choklad, självklart Fairtrade-märkta.

Nu fortsätter veckan med massor av aktiviteter. Kom gärna förbi infodisken på Mölndals stadsbibliotek om du vill fråga något eller hämta ett program.

Missa inte våra gratis filmer;

  • Tisdag kl. 18.00 på biograf Möllan – En obekväm uppföljare

Ett decennium efter Al Gores ”En obekväm sanning” kommer denna omskakande och medryckande uppföljare som visar hur nära vi är en riktig energirevolution.

  • Torsdag kl. 18.00 på biograf Möllan – Human Flow

Den världsberömde, politiske konstnären Ai Weiwei har rest runt i 23 länder för att möta människor på flykt. Resultatet är en unik, konstnärlig inblick i vardagen för miljontals människor som flyr krig, förtryck och klimatkatastrofer. Weiwei belönades flerfaldigt vid filmfestivalen i Venedig.

Gratis biljetter kan hämtas i infocentralen i Stadshuset och vid Hållbarhetsveckans informationsdisk på stadsbiblioteket. Om det finns biljetter kvar kan de hämtas fr o m klockan 17.00 på biografen.