Packa dina försändelser i tåliga lådor

Packa dina försändelser i tåliga lådor

Söker du efter hållbara lådor som är speciellt framtagna för att skicka försändelser i? Kanske har du ett e-handelsbolag och vill ha lådor som är lätta att packa och enkla att försluta. 

Högkvalitativa kartonger

Här hittar du slitstarka kartonger i wellpapp i flera olika storlekar. Wellpappen kan stoltsera med en rad fördelar, bland annat att det är ett starkt, segt och stötdämpande och dessutom, som pricken över det berömda i:et, ett relativt billigt material. Och som om inte det vore nog är wellpappen även miljövänlig och återvinningsbar. 

Du hittar ett stort utbud av högkvalitativa kartonger och de olika konstruktionerna kommer med olika funktioner och egenskaper. Här får du lätt till en kundanpassad lösning – allt för att du ska få de kartonger som passar dina behov allra bäst. 

På hemsidan kan du läsa om alla olika kartonger och deras skilda egenskaper. De flesta lådor har en självhäftande förslutningstejp, vilket gör att du packar och försluter dem smidigt och snabbt. Den smarta rivremsan gör att det är lätt för mottagaren att öppna paketet och – vid önskemål – även återförsluta förpackningen. 

Kostnadseffektiva lösningar för lönsamhet

Om du känner att du behöver råd och vägledning inför ditt köp – tveka då inte att kontakta din leverantör! De hjälper dig mer än gärna genom hela köpet så att du får exakt det som du söker efter och det som passar de behov som just din verksamhet har. Här får du ta del av expertisens erfarenhet, kompetens samt stora personliga engagemang som de har för att se till att du får produkter som förbättrar din verksamhet. De kan verkligen det här med förpackningslösningar och förbrukningsmaterial! Här kan du få skräddarsydda helhetslösningar som gör din verksamhet lönsammare. Det gäller att effektivisera processer samt att finna kostnadseffektiva produkter utifrån varje enskild kunds behov – och det görs alltid med ett gediget engagemang för just dig och din verksamhets behov.

Kommentarer är stängda.