Svarta solglasögon i hög kvalitet – en tidlös klassiker

Svarta solglasögon i hög kvalitet – en tidlös klassiker

Solglasögon är något alla borde äga, dels för att det är en accessoar som kan lyfta vilken outfit som helst men också för att de ger ett behövligt skydd för dina ögon. Problemet är att många solglasögon är av ganska dålig kvalitet och sällan håller längre än en sommarsäsong. Därför blev jag väldigt taggad av en slump hittade märket Von Vilo, och framför allt deras tidlösa svarta solglasögon i flera snygga designs.

Von Vilo är ett relativt nystartat, svenskt varumärke som designar och producerar stilrena solglasögon av högsta kvalitet. Och det är tydligt att hjärnorna bakom varumärket investerar sin själ i varenda par solglasögon som de säljer. Alla modellerna är unisex och tillverkade i robusta material som garanterat håller under flera säsonger. Dessutom har de flera solglasögon i lite roligare designs som garanterat kommer få dig att sticka ut i mängden, däribland deras FlipUps och moderna runda solglasögon.

Hållbara material och design för ett rimligt pris

Jag gör väldigt sällan köp som inte går i hållbarhetens tecken; dels när det gäller de material som används i tillverkningen men framför allt när det gäller livslängden på de produkter jag köper. I mina ögon finns det inget värre än slit-och-släng-produkter och jag betalar gärna lite extra för kvalitet som jag vet kommer hålla i några år framöver, därav anledningen till att jag fastnade för detta varumärke.

Nu har jag haft mina Von Vilo glasögon i snart ett år och jag är helt övertygad om att de kommer hålla många år till, till skillnad från exempelvis ett par billigare solglasögon från H&M eller Zara. Vidare är solglasögonen från Von Vilo riktigt prisvärda och i de flesta fall mer än hälften så billiga som ett par likvärdiga solglasögon från ett lyxmärke som Gucci eller Ray-Ban – men givetvis i samma grymma kvalitet.

Investera i solglasögon som håller säsong efter säsong

Oavsett om du behöver ett par stilrena svarta solglasögon till skidresan och afterski i Alperna, eller ett par snygga solglasögon till solsemestern, tycker jag att du ska överväga ett par solglasögon från Von Vilo.

Sist men inte minst har Von Vilo anpassningsbara solglasögon med böjbar båge för alla er som har lite större huvud och ofta har svårt att hitta glasögon som passar och sitter bekvämt.

Kommentarer är stängda.