Sms lån trots betalningsanmärkningar

Sms lån trots betalningsanmärkningar

Är du i akut behov av pengar? Behöver få loss kapital snabbt men belastas med en tidigare betalningsanmärkning? Då kan ett sms lån som beviljar alla vara något för dig. Det finns aktörer på marknaden idag som valt att sticka ut genom att specialisera sig på sms lån som kan ges trots betalningsanmärkningar. Dock kommer dessa ofta med en högre avgift och ränta på grund av att kreditgivaren tar en större ekonomisk risk när man lånar ut till någon med dålig betalningshistorik som utmynnat i en betalningsanmärkning. 

För att du ska beviljas ett sms lån så krävs ofta att du inte har ett alltför stort aktivt skuldsaldo hos kronofogden, helst inget alls. Är det så att du har ett aktivt skuldsaldo så kommer kreditgivaren att kolla på att beloppet minsta aktivt månad för månad den sista tiden. Med det så har du påvisat en vilja att återbetala dina tidigare skulder och ges därmed större möjlighet att beviljas krediten som du söker. 

Värt att nämna dock är att sms lån är en högkostnadskredit och har du inte möjlighet att återbetala den så riskerar du att få en betalningsanmärkning. Därför vill vi verkligen betona vikten i att vara säker på att du kan återbetala lånet som planerat. Därför rekommenderar vi att du vet med dig att du har pengar på ingång när du tar lånet som ska täcka upp för den tagna krediten. 

Är du fri från betalningsanmärkning och skuldsaldo hos kronofogden så rekommenderar vi att söka mer brett, då är möjligheterna mycket större att få ett lån beviljat via aktörer med lägre ränta. Du kan även kika på ett blancolån om du planerar att låna mer än 20.000 kr, som ofta är det lägsta möjliga beloppet att låna i den låneformen. 

Ferratum är den lånegivare som är bäst när det kommer till att ha högst möjlighet att bevilja din ansökan. De beviljar så högt som 98% av alla ansökningar som görs enligt de själva och erbjuder sms lån på mellan 1000 – 45.000 kr med en effektiv ränta på mellan 10 – 28% beroende på hur länge du önskar ta lånet på. 

Kommentarer är stängda.