Vegansk tandblekning hemma – både effektivt och miljövänligt

Vegansk tandblekning hemma – både effektivt och miljövänligt

Fler och fler väljer att bli veganer i Sverige. Och som bekant väljer många att bli veganer för att främja djurens rättigheter men det är också ett stort antal som lever en vegansk livsstil för att främja miljön

I samband med att allt fler väljer att äta veganskt så ökar behovet för veganska produkter, och inte bara inom livsmedelsbranschen utan även inom skönhet, kläder och mycket mer. Ett företag som insett behovet för detta är WeSmile som utvecklat veganska tandblekningsprodukter för hemmabruk. Nyligen lanserade de även en elektrisk tandborste som redan räknas till en av de bästa på marknaden.

WeSmiles tandblekning hemma

Som sagt är WeSmiles huvudsakliga fokus att göra tandblekning hemma lättare. Därför har man tagit fram en rad olika produkter som alla är helt veganska och mycket effektiva, däribland ett tandblekningskit, whitening strips och en tandblekningspenna. Dessutom är produkterna fria från peroxider och skonsamma för både tandkött och emalj.

Tandblekningskit

Tandblekningskitet från WeSmile är den mest populära och effektiva produkten företaget erbjuder. Kitet levereras med en LED-lampa med UV-ljus, en bettskena, 3×3 ml tandblekningsgel, nyanskarta och en bruksanvisning.

Produkten räcker till cirka 12 behandlingar och kan ge upp till 7 nyanser vitare tänder. LED-lampan maximerar processen och ökar blekningseffekten.

Whitening strips

Whitening strips är en lite enklare produkt som fungerar nästan lika effektivt som kitet. Du får totalt 28 strips (14 till varje käke) och på efter 14 dagars behandling kan du uppnå upp till 5 nyanser vitare tänder.

Stripsen innehåller samma revolutionerande tandblekningsgel som i tandblekningskitet men varje behandling är smidigare då allt du behöver göra är att klistra på stripsen på tänderna, vänta 20 minuter och sen njuta av dina vitare tänder.

Tandblekningspenna

WeSmiles tandblekningspenna är en produkt som rekommenderas för de som redan har blekt tänderna och vill upprätthålla sitt vita leende. Du applicerar enkelt tandblekningsgelen på tänderna med en pensel (penna) och kan uppnå upp till 4 nyanser vitare tänder på 12 dagar. Som sagt kan du även vidare behandla tänder som redan är vita.

Pennan innehåller 4 ml av WeSmiles tandblekningsgel och är smidig att ha med sig överallt då den får plats i en handväska eller till och med byxfickan. För bästa resultat bör man kombinera tandblekningspennan med LED-lampan.

WeSmiles Sonic eltandborste

I slutet på 2021 lanserade WeSmile även en elektrisk tandborste. Borsten är mycket effektiv och har flera inställningar för olika ändamål.

Rengöring är för vanlig tandborstning som du bör göra 2 gånger om dagen, gum care är ett mer skonsamt program för vård av tandköttet, polish är ett program för grundlig rengöring av tänderna och whitening är en inställning som utformats för tandblekning. För att tandblekningsprogrammet ska fungera så bra som möjligt bör du ha en liten klick tandblekningsgel på borsten.

WeSmiles tandborste är också utrustad med LED-ljus för optimal tandblekning och genom att kombinera en av tandblekningsprodukterna med tandborsten kan du bleka tänderna och upprätthålla nyansen väldigt enkelt.

OBS! WeSmiles tandblekningsgel är en så kallad PAP-gel vilket är den senaste produkten inom tandblekning. Gelen har blivit populär då den är skonsam, effektivt och betydligt mycket billigare än tandblekning hos en tandläkare.

Kommentarer är stängda.