Kreditkort för företag – Hiss eller diss

Kreditkort för företag – Hiss eller diss

Ett företagskort är ett kreditkort som är specialiserat på att ge så pass bra fördelar och förmåner mot företagare. Vi ska i denna artikel gå igenom några av de främsta fördelarna kring att ha ett kreditkort kopplat till ditt företag. Vi kommer även att ge tips om det bästa kreditkortet för företag 2022. 

Fyra främsta fördelarna med ett kreditkort till företaget

  • Enkel administration
  • Digitalisering av företaget
  • Försäkringar
  • Förmåner

Den enligt oss absolut främsta fördelen med att ha ett kreditkort kopplat till ditt företag är att det underlättar administrationen avsevärt när det kommer till fakturering och bokföringen. Du kan enkelt och automatiskt samla alla underlag på ett och samma kort och även se till att de automatiskt bokförs. 

Har du även anställda som brukar tanka på företaget så är det ett perfekt alternativ att använda sig av ett bensinkort som ger dig rabatt på drivmedel och samtidigt samlar fakturorna åt dig digitalt. 

Vi går mot ett mer digitaliserat samhälle för varje dag som går. Istället för att samla alla dokument, kvitton och fakturor i pappersform så kan du samla de digitalt och enkelt koppla ditt företagskort till ditt bokföringsprogram och på så vis automatisera bokföringen och slippa leta underlag i slutet på månaden när redovisningen ska in.

De allra flesta kreditkort kommer med en utökad försäkring på framför allt resor och onlineköp. Det gäller även kreditkort för företag. Granska därför gärna noga villkoren kring försäkringarna som ingår och se om det är några förmåner som du hade haft nytta av till jstu ditt företag. 

Det finns även kreditkort med olika typer av förmåner, det kan vara access till lounger eller bonusprogram. Dock är bonusprogram mer kopplat till privata kreditkorten då det kan bli lurigt med bonusprogram som är relevanta till ett företag och inte heller får nyttjas privat utan att förmånsbeskattas. 
hittakreditkortet.se så kan du läsa om deras recension av kreditkort för företag och många andra recensioner. Har du som privatperson ett kreditkort? Om inte så borde du definitivt skaffa det. Fördelarna med det och mycket mer kan du läsa på deras hemsida. De skriver opartiska recensioner och listar de bästa kreditkorten på marknaden med såväl deras fördelar som nackdelar. Detta gör det betydligt enklare för dig som går i tankarna att skaffa ett kreditkort.

Kommentarer är stängda.